Apple laptop servis

Imate problem sa Apple laptopom?

Apple laptop servis Laptop Majstor nudi profesionalnu uslugu servisiranja Apple laptopova, rešavamo hardverske i softverske probleme.

Ukoliko je vašem Mac, MacBook Pro, MacBook Air ili MacBook računaru potreban servis,otklanjanje kvara ili želite da ga nadogradite, mi vam nudimo sve navedene usluge koje obavljamo brzo, efikasno i profesionalno.

Najčešći kvarovi Apple računara

Apple laptopove karakteriše visok stepen kvaliteta. Radi se o uređajima koji dugo traju i napravljeni su od najkvalitetnijih materijala.

Međutim, i ovakvi računari mogu da se pokvare i dožive oštećenje. Ono što vi možete da uradite jeste da obavljate redovan servis svog Apple laptopa i da mu na taj način omogućite dug radni vek i smanjenje broja eventualnih kvarova.

Pošto se radi o skupom uređaju vrhunske klase onda bi trebali sa pažnjom da se odnosite prema njemu.

Obavljajte čišćenje vašeg Apple laptopa jedanput godišnje. Mi vam nudimo uslugu kompletnog čišćenja na visoko profesionalan način. Sa ovakvim odnosom prema vašem laptopu omogućićete mu dug i efikasan radni vek.

Popravka Macbook laptopa

Mi nudimo uslugu kompletnog servisiranja Apple laptopova. Ona uključuje servis sledećih modela Apple laptopova:

Laptop Majstor poseduje višegodišnje iskustvo i specijalizovani alat tako da ćemo posao obaviti sa velikom pažnjom kako bi dobili vaš uređaj u besprekornom stanju.

Evo i usluga koje vršimo u servisu a tiču se Apple laptopova:

 • Usluga nadogradnje ili zamene hard diska
 • Usluga čišćenja Apple laptopa
 • Usluga instalacije Mac OS i pratećih programa
 • Usluga zamene Wifi kartice
 • Usluga čišćenja i zamene kulera
 • Usluga zamene tastature
 • Usluga zamene ekrana
 • Usluga popravke i prodaje punjača
 • Usluga nadogradnje softvera i RAM memorije
 • Usluga pružanja podrške i saveta u vezi Apple softvera
 • Usluga zamene baterije

Nadogradnja ili zamena hard diska
Apple laptopa

Ukoliko se hard disk na vašem Apple uređaju pokvario možemo ga zameniti novim.

Ono što ističemo ovom prilikom je zamena HDD hard diska novijom generacijom SSD hard diskova. Ova vrsta hard diskova se zasniva na najnovijoj tehnologiji koju odlikuje brži i stabilniji rad u odnosu na standardne vrste hard diskova.

Ukoliko želite podizanje vašeg sistema u roku od 5 sekundi naš Apple laptop servis vam preporučujemo ugradnju SSD diska.

Instalacija Mac OS operativnog sistema sa pratećim programima

Ukoliko vam je potrebno podizanje svežeg operativnog sistema i svih pratećih programa koji koristite u svakodnevnom radu onda ćemo taj posao odraditi za vas.

Zamena Wifi kartice na Apple laptopu

Wifi kartica je sastavni deo laptop uređaja i u slučaju njenog kvara nećete moći da koristite internet. Kvarom ove kartice povezivanje na internet može biti otežano i uz česte prekide. Ovo može da bude izvor velikih frustracija korisnika.

U slučaju da posedujete ovaj problem obratite nam se za zamenu Wifi kartice i tako otklonite ovaj problem.

Čišćenje Apple laptopa i zamena kulera

Ovo je jedan od najčešćih problema koji se javljaju u radu Apple laptopa. Prašina se nalazi svuda oko nas, a naročito u vazduhu. Laptop ima vazdušno hlađenje te tako uvlačenjem spoljnog vazduha taloži prašinu unutar kulera i kućišta.

Ovo se direktno projektuje na slabije hlađenje laptopa i narušavanja performansi samog rada računara. Zaprljanost kulera predstavlja jedan od najčešćih kvarova Apple laptopova.

Jedan od simptoma zaprljanog kulera je često gašenje laptopa. Obično se radi o vremenskom periodu od desetak minuta posle čega se laptop ugasi.

U ovakvim slučajevima naš Apple laptop servis će otvoriti kućište laptopa specijalizovanim alatom i očistiti kuler. U određenim slučajevima je možda potrebna i zamena kulera (ako se radi o ozbiljnijem kvaru).

Čišćenje Apple laptopa će omogućiti njegov nesmetan rad. Takođe to će dovesti do tišeg rada, a stabilnost i brzina laptopa će se povećati.

Zamena tastature na Apple laptopu

Ukoliko je došlo do prosipanja tečnosti po tastaturi laptopa (pivo, vino, sok ili neki topli napitak) potrebno je hitno uraditi servis tastature a u određenim slučajevima i njenu kompletnu zamenu (u slučaju napitaka na bazi šećera).

Jedna od grešaka koju čine korisnici je uverenje da će nakon polivanja tastature problem nestati sam od sebe. Ne, problem neće nestati sam od sebe i ako budete čekali on može postati još teži.

Slučajevi u praksi najčešće pokazuju da će već nakon dan ili dva vaša tastatura otkazati. U težim slučajevima doći će do otkazivanja matične ploče što predstavlja izuzetno težak kvar.

Ono što vi možete da uradite jeste da posle polivanja tastature tečnošću:

 • Odmah ugasite laptop
 • Okrenete ga naopačke kako bi došlo do isticanja tečnosti iz laptopa
 • stavite krpu između ekrana i tastature i odmah dođete u servis

Ne zaboravite da posedujete jako skup uređaj tako da je potrebno da ga odgovorno koristite i radite sa njim.

Zamena ekrana na Apple laptopu

Ukoliko je ekran polomljen zamenićemo ga novim. Na našem lageru se nalaze razni modeli LCD ekrana za više vrsta Apple laptopova.

Popravka punjača za Apple laptop

Usluga popravke punjača za sve modele Apple laptopova. Ukoliko utvrdimo da je nemoguće popraviti vaš punjač, naš Apple laptop servis ima u ponudi i punjače za Apple laptopove.

Nadogradnja Apple laptopa

Ako imate problema sa softverom u svom radu sa Apple laptopom onda nam se možete obratiti kako bi rešili vaš problem. Mi ćemo izvršiti instalaciju novijeg OSX softvera i novijih verzija programa kako bi vaš laptop bolje radio.

Osim toga vršimo i uslugu nadogradnje RAM memorije što je ukupno doprineti bržem i stabinijem radu vašeg laptopa.

Podrška i saveti u vezi Apple softvera

Ukoliko imate neki problem sa Apple softverom a koji se odnosi na upotrebu Mac Mail-a, instalaciju Mac OS-a, IClouda, ITunesa, prelaska sa PC-a na Mac, Laptop Majstor Apple laptop servis će Vam dati savet savet kako da rešite problem.

Zamena baterije na Apple laptopu

Svaka baterija na Apple laptopu ima svoj rok trajanja (life cycle). U svom sistemu možete proveriti koliko ih imate a on znači da jedno kompletno punjenje baterije predstavlja jedan life cycle. Što je veći broj ovih podataka to je baterija više upotrebljavana i njeno trajanje je kraće.

Baterija koja je trajala satima bez punjenja sada izdrži jedva sat vremena ili kraće. U ovakvim slučajevima se preporučuje da je zamenite novom i tako produžite rad na svom računaru bez direktnog povezivanja na struju.

Mi posedujemo širok asortiman delova za Apple uređaje, između ostalog i baterije tako da vam možemo istu

Laptop Majstor – Macbook servis

Bilo koji problem da imate sa Apple laptopom Laptop Majstor je tu da Vam pomogne.

Posetite na u našem servisu na Novom Beogradu kod Arene ili nas pozovite za bilo koju informaciju.

Laptop servis Beograd