HP laptop servis

Vaš HP laptop ima problem? Zato smo mi tu – HP laptop servis Laptop Majstor u Beogradu.

Popravljamo i servisiramo sve modele HP laptopova. HP Pavilion, Compaq, EliteBook, OmniBook, Media Center itd

Brza i profesionalna dijagnostika i veliki izbor rezervnih delova na stanju.

Sumnjate da postoji kvar, čujete zujanje u kućištu, HP laptop se gasi sam od sebe, usporeno ili uopšte ne radi?

Ovo su samo neki od mogućih simptoma da vaš laptop ima neki problem. Obratite nam se da otklonimo sve vaše sumnje.

Laptop Majstor popravlja i servisira sve modele HP laptop računara.

HP predstavlja kompaniju sa dugom istorijom a odlikuju je dobra tradicija i visok kvalitet u raznim segmentima izrade računara. HP laptopovi se odlikuju modernim dizajnom i moćnim hardverom i na taj način se visoko pozicioniranju na tržištu prenosnih uređaja.

HP pokriva sve segmente tržišta pa tako u ponudi ima laptopove za svaku namenu i za sve korisnike. Cena je jako prihvatljiva pa je to jedan od razloga što je HP prisutan na srpskom tržištu i što je stekao poverenje potrošača kod nas.

HP laptop kvarovi

Kvar se može desiti na svakom laptopu. Zato je potrebno imati redovan servis i održavati laptop kako bi se sprečili eventualni kvarovi.

Pre svega mi pokrivamo širok dijapazon popravke i servisa HP modela, gde spadaju:

Laptop Majstor poseduje širok izbor zamenskih delova za HP laptopove i to pre svega: punjače, tastature, DC konektore, baterije, invertere, ekrane, šarke, hard diskove (SSD i HDD), memorije, procesore, matične ploče itd.

Takođe vršimo i popravku HP računara i dajemo garanciju na sve vrste usluga i na zamenjene komponente i delove.

Koji su to najčešći kvarovi koji mogu da zadese vaš HP laptop računar:

 • Neispravna matična ploča HP laptopa
 • Neispravna grafička kartica HP laptopa
 • Polomljenje šarke na kućištu HP laptopa
 • Polomljeno kućište laptopa HP laptopa
 • Neispravan punjač laptopa HP laptopa
 • Neispravan DC konektor napajanja HP laptopa
 • Pokvarena RAM memorija HP laptopa
 • Polomljen ili oštećen ekran HP laptopa

HP laptop servis Laptop Majsotr vrste kvarova otklanja na profesionalan, kvalitetan i brz način koristeći adekvatne alate.

Popravka HP laptopova

Postoji širok spektar usluga koje nudimo, u HP laptop servis spada:

 • Usluga čišćenja HP laptopa
 • Usluga zamene tastature na HP laptopu
 • Usluga zamene ekrana na HP laptopu
 • Usluga zamene DC konektora napajanja na HP laptopu
 • Usluga zamene kulera na HP laptopu
 • Usluga nadogradnje HP laptopa

Usluga čišćenja HP laptopa

Jednom godišnje je potrebno očistiti laptop u specijalizovanom servisu. Prašina se nalazi svuda oko nas, prisutna je u vazduhu. Kako HP laptop ima vazdušno hlađenje, sasvim je izvesno da će se prašina protekom vremena taložiti na kuleru i u samom kućištu laptopa.

Glavni simptomi koji ukazuju da je vašem HP laptopu potrebno čišćenje je da se on preterano greje, gasi se sam od sebe, restartuje se, koči se u toku rada, zamrzava sliku, usporeno radi.

Mi vršimo uslugu čišćenja kulera i kućišta HP laptopa uz pomoć specijalizovanih alata i ulažemo višegodišnje iskustvo na ovakvim poslovima.

Zamena tastature na HP laptopu

Tastatura može prestati da radi kompletno ili samo jedan njen deo (pojedini tasteri ne reaguju). U svakom slučaju, potrebno je izvršiti zamenu cele tastature kako bi ona ponovo postala funkcionalan deo HP laptopa.

Najčešći slučaj kvara vezan za tastaturu na laptopu je prosipanje tečnosti po njoj (pivo, sok, čaj, kafa).

U ovakvim slučajevima je potrebno da hitno uradite tri stvari: da odmah ugasite laptop, da okrenete laptop naopačke kako bi tečnost iscurela iz laptopa i na kraju stavite krpu između poklopca i tastature. Obratite nam se odmah kako bi vam pomogli u ovakvoj situaciji.

Ako ste prosuli tečnost po tastaturi, velika je verovatnoća da će ona u veoma kratkom vremenu prestati sa radom. U težim slučajevima može doći do otkazivanja rada matične ploče te je jako bitno da se što pre obratite HP laptop servisu-u.

Zamena ekrana na HP laptopu

Ukoliko imate problem sa polomljenim, napuklim i oštećenim ekranom HP laptopa, mi smo tu da rešimo vaš problem. Vršimo profesionalnu uslugu zamene ekrana na HP laptopu a karakteriše nas brzina rada, profesionalnost i efikasnost.

Pre same zamene ekrana treba otkloniti sumnju o kakvom se kvaru radu vršeći dijagnostiku kvara. Ona se vrši samo u slučajevima kada nema spoljnih, vidljivih oštećenja na ekranu laptopa.

Ukoliko se vidi da ekran ima pukotine, naprsline, fleke, da ima linije i blokove preko ekrana, da slika treperi, onda je potrebna usluga zamene ekrana.

Zamena DC konektora napajanja na HP laptopu

Laptop vam se ne uključuje? Stavili ste ga na punjač ali se on ne puni. Verovatno se radi o kvaru DC konektora napajanja. To je ulaz za punjač koji je okruglog oblika, sa ili bez iglice u sredini.

Ukoliko se radi o ovoj vrsti kvara, da bi se zamenio DC konektor napajanja, potrebno je otvoriti celo kućište. U tom slučaju će biti očišen kuler i kućite laptopa. Ova usluga neće biti naplaćena (besplatna je).

Zamena šarki na HP laptopu

Ukoliko ste imali nesreću i laptop vam je ispao iz ruku na pod, ili ste ga slučajno udarili i pri tom je oštećen, vrlo je moguće da je došlo do oštećenja šarki koje drže poklopac laptopa.

Oštećenje šarki na laptopu predstavlja čest fizički kvar na laptopu. Poklopac laptopa se teško zatvara, potrebna je dodatna sila da bi se zatvorio. Preporučljivo je da se ovaj kvar otkloni što pre kako ne bi došlo do težih kvarova.

Nadogradnja HP laptopa

Vršimo uslugu nadogradnje HP laptopa a koja uključuje nadogradnju i zamenu HDD diska (HDD i SSD hard diskova) kao i nadogradnju RAM memorije.

Vaš laptop će dobiti novu snagu i lakše i brže ćete završavati svakodnevne zadatke.Osim napred navedenih usluga, nudimo i ostale standardne vrste usluga kao što su instalacija operativnog sistema, instalacija antivirusnog softvera, čišćenje računara od virusa i ostalog malicioznog softvera, bekap podataka i spasavanje izgubljenih i obrisanih podataka.

HP laptop servis u Beogradu – Laptop Majstor

Ukoliko posedujete problem sa vašim HP laptopom, pozovite nas telefonom ili nas posetite lično u servisu. Obavićemo vam kompletnu dijagnostiku i na taj način ćemo vam ponuditi rešenje za vaš problem.

Laptop servis Beograd