Sony laptop servis

Ako se desio kvar na vašem Sony laptopu, imamo rešenje za vas – Sony laptop servis Laptop Majstor.

Višegodišnje iskustvo i razne vrste situacija nam omogućuju da se uhvatimo u koštac sa svakim kvarom i izađemo kao pobednici.

Posedujemo veliki asortiman delova za Sony laptopove i to: tastature, baterije, punjače, DC konektore, šarke, LCD ekrane, invertere, hard diskove (SSD i HDD), RAM memorije, procesore i matične ploče.

Laptop Majstor vrši vruhusku dijagnostiku Sony laptopova i otklanja sve vrste kvarova. Dugogodišnjim radom stekli smo bogato iskustvo u popravljanju laptopova tako da ćemo kvar na vašem Sony laptopu otkloniti brzo i efikasno.

Najčešći kvarovi na Sony laptopu

Sony laptopovi nisu imuni na kvarove. Kvar se može desiti bilo kad, ne bira vreme i mesto. Lista kvarova koji se dešavaju na Sony laptopu se ne razlikuje od bilo kog kvara koji se dešava i na drugim modelima laptopova.

Najčešći kvarovi koji se dešavaju na Sony laptopu su sledeći:

 • Neispravna grafička kartica Sony laptopa
 • Pokvarena matična ploča Sony laptopa
 • Neispravan punjač Sony laptopa
 • Oštećeno kućište Sony laptopa
 • Neispravna RAM memorija Sony laptopa
 • Neispravan konektor napajanja Sony laptopa
 • Neispravan hard disk Sony laptopa
 • Neispravan kuler Sony laptopa
 • Polomljen i oštećen ekran Sony laptopa

Naš servis je specijalizovan za otklanjanje svih napred navedenih kvarova. Laptop Majstor vam nudi mogućnost da otklonite kvar na svom laptopu u našem servisu laptopova.

Popravka Sony laptopa

Nudimo široku lepezu usluga koje se tiču popravke i servisa Sony laptopova.

Vršimo sledeće vrste popravki Sony laptopova u okviru Sony laptop servis-a:

 • Zamena neispravne tastature Sony laptopa
 • Nadogradnja i zamena RAM memorije Sony laptopa
 • Popravka i zamena kućišta kućišta Sony laptopa
 • Nadogradnja i zamena hard diska (SSD i HDD) Sony laptopa
 • Zamena LED/LCD ekrana Sony laptopa
 • Zamena šarki na Sony laptopu
 • Popravka matične ploče Sony laptopa
 • Popravka i zamena DC konektora napajanja

Popravka i zamene tastature Sony laptopa

Ukoliko ste slučajno prosuli tečnost po tastaturi laptopa, ne očajavajte. Primenite ova tri koraka koja su od velikog značaja kako ne bi došlo do težeg kvara.

Pre svega isključite odmah svoj laptop računar. Odmah nakon toga ga okrenite naopako kako bi iz njega iscurela tečnost koju ste prosuli. Kada se laptop ocedi, stavite mekanu krpu između poklopca laptopa i tastature.

Kao lakši kvar će biti otkazivanje tastature, a kao teži se može desiti da vam pregori matična ploča koja je došla u dodir sa tečnošću.

Mi vršimo zamenu tastatura na Sony laptopu, ali zbog specifičnosti određenih modela vas molimo da nam se pre dolaska u servis obratite kako bi mogli blagovremeno da proverimo dostupnost delova na lageru i ako je potrebno da nedostajući deo poručimo.

Ovu informaciju vam govorimo iz razloga što postoje određeni modeli Sony laptopova koji su retki na našem tržištu i delovi za njih su deficitarni, odn. teško ih je naći.

Popravka i zamene šarki i kućišta Sony Laptopa

Ako vam se pokvare šarke onda se vaš laptop neće zatvarati na ispravan način, to ćete raditi sa mukom, i na silu. Ovo može da dovede do težih kvarova a to vam neće odgovarati, i može dovesti do nepotrebnih finansijskih troškova kojima se možete izložiti.

Laptop Majstor Sony laptop servis vrši profesionalnu uslugu popravke i zamene šarki i kućišta Sony laptopa.

Zamena LED/LCD ekrana Sony laptopa

Još jedan od kvarova koji se može desiti vašem Sony laptopu je oštećenje ekrana Sony laptopa.

Ekran može biti polomljen, ogreban ili jednostavno prestati sa radom (ekran koji se ne pali). Pre same popravke u ovakvim slučajevima je potrebno uraditi dijagnostiku Sony laptopa, kako bi se utvrdilo da se možda ne radi o kvaru grafičke kartice.

Popravka DC konektora napajanja Sony Laptopa

Ukoliko vam laptop ne puni a prikačen je na punjač, najverovatnije se radi o kvaru na DC konektoru napajanja. Kod Sony laptopa je najčešće okruglog oblika, sa ili bez iglice u sredini.

Pošto je potrebno otvoriti kućište kako bi se otklonio ovaj kvar onda ćete s naše strane dobiti i uslugu čišćenja kućišta koju ćemo obaviti besplatno.

Ostale usluge na Sony laptopu

Od ostalih usluga u našoj ponudi vam nudimo:

Sony laptop servis Beograd – Laptop Majstor

Otvoreni smo za sva pitanja, kontaktirajte nas. Spremni smo da vam izađemo u susret i rešimo vaš problem.

Laptop servis Beograd